Wat kun je nog meer doen?

1. Spread the word

Hoe langer de lijst van ondertekenaars, hoe sterker de boodschap aan de volgende regering. Spoor daarom vrienden, collega’s en familie aan om het manifest ook te tekenen.

Je kan een van deze afbeeldingen gebruiken in je post of bericht. Vergeet de hashtag #DuurzaamRegeerakkoord niet en tag ons gerust. Of doe old school: print een van onze posters en hang hem aan het raam of een andere zichtbare plek!

We zoeken ook vrijwilligers die ons wekelijks een uurtje op sociale media kunnen helpen met de verspreiding van de campagne. Klinkt als iets voor jou? Mail dan naar Tjalling

2. Blijf op de hoogte

Je wil natuurlijk weten wat er met jouw steun gebeurt. Volg ons op sociale media voor updates en schrijf je in voor de nieuwsbrief bij het ondertekenen van het manifest. Na de verkiezingen van 17 maart houden we je op de hoogte over de lobby-campagne en koppelen we terug hoe jouw handtekening het verschil heeft gemaakt.

Blijf op de hoogte

3. Steun ons financieel

SDG Nederland voert deze campagne met eigen middelen en met de steun van onze stuurgroepleden en ons netwerk. Maar meer inbreng betekent een groter bereik. Daarom staan we open voor financiële bijdragen van organisaties of individuen. Benieuwd naar wat jij of jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Ivy van SDG Nederland.

4. Leer meer over de SDG's

Duurzame Ontwikkelingsdoelen, duurzaamheidsdoelen of SDG’s. Het zijn allemaal benamingen voor de zeventien VN-doelen die samen een mondiaal kompas vormen voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. Wil je meer weten over de doelen? Er is een wereld aan spellen, lezingen en tools die je wegwijs maken. De website van SDG Nederland is een goede plek om te starten.

5. Doe mee

Eenmaal geïnformeerd, wil je misschien graag meer doen. Op de website van SDG Nederland vind je een heleboel handvatten die je als individu of als organisatie op weg helpen. Als organisatie kun je daarnaast toetreden tot de SDG Nederland-community. Als individu kun je je aansluiten bij een lokaal SDG-platform.

3285
Organisaties gingen je voor